Marike van Nimwegen in het groene hart: De Goffert

Ommetje Goffert

Wij zijn om 19:30 gestart met het project STEENBREEK bij Inge en de aanleg van het perkje bij Inge door wethoudster Grete Visser (D66).

Er voor:

Er na:

Ommetje Goffert 2018

Wij hadden dit jaar van Marike van Nimwegen een gezellig en geanimeerd programma voor jong en oud met muziek, dans, koor en een spannend verhaal in een donker bos.

2018 Okt NvdO Steenbreek -1.jpg
Speciale aandacht was er voor het project STEENBREEK en de aanleg van een perkje met bloemen/planten bij Inge door wethoudster Visser en Gesuino Poddighe namens Steenbreek.

Om 20:00 opening door René Martens van Ommetje Goffert met circa 50 deelnemers en het oktober-feest-geluid op de achtergrond vanuit de Goffertwei.

 

2018 Dineke-1.jpgWe wandelen langs de Goffert boerderij door het Rosarium naar de koepel waar Dinneke de Velde (Marike van Nimwegen) ons vermaakte met haar eigen liedjes over Moenen  en Marike.
Van daar langs het Bijenhuis naar de Panoramastoel.

2018 Cute Eyes.JPG

 

Rond de panorama bank een bijzonder leuk optreden van Nicoline Beck en Lucy Platvoet - Cute Eyes - met leuke geanimeerde liedjes.

Na een lange wandeling een kort bezoek aan het Engels kerkhof. Wist u dat u daar te gast bent op Engels grondgebied. In de Goffert staan vier voormalige boerderijen waaronder het dubbele woonhuis Heijdepark. Hier vertoefde vroeger regelmatig Nijmegenaar Joris Events.

Door het bos naar de open plek waar Marianne Mattijsen onder het toeziend oog van haar geleidehond ons in spanning hield met haar griezel verhaal over een zekere lugubere heer Halewijn.

Met dank aan Doornroosje en manager Stoffel Spierings voor hun gastvrijheid, komen wij tenslotte aan in het Openlucht Theater. Daar wacht een enthousiast N-Core al op onze komst en brengen zij een geweldig leuk optreden met muzieknummers die iedereen wel kent.

Langs deze weg dank aan alle artiesten en sponsoren voor ieders bijdrage en tot volgend jaar.
Het Goffert Team.