Voorbeeld aanmeldformulier via Google.

In verband met Corona is het dit jaar verplicht om u vooraf aan te melden voor de Ommetjes.
Via dit formulier meldt u zich aan voor deelname aan één van de ommetjes op de Nijmeegse nacht van de ommetjes van Zaterdag 3 oktober 2020; Inloop in principe vanaf 19.30 uur, eindtijd tussen 21 en 22 uur.
Er is een maximum aan het aantal deelnemers per ommetje, dus schrijf op tijd in om teleurstelling te voorkomen; Voor nadere informatie zie www.nachtvandeommetjes.nl.
Deelname is geheel op eigen risico, het bestuur van de stichting nachtvandeommetjes Nijmegen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.

 

E-mailadres *

Naam *

Met hoeveel mensen neemt u deel (Neemt u met meer dan 4 personen deel, meldt u dan meerdere keren aan tot uw aantal bereikt is): *

o    ( ) 1

o    ( ) 2

o    ( ) 3

o    ( ) 4

Aan welk ommetje neemt u deel? NB: Staat het ommetje in uw wijk niet in de lijst bij deze vraag dan is ofwel het maximum bereikt en kunt u zich niet meer aanmelden of is het een ommetje waarvoor u zich niet hoeft aan te melden, zoals Dukenburg zorgcentrum of OBG). *

o    ( ) Altrade/Limos: De karavaan

o    ( ) Bottendaal: Andersommetje in het park

o    ( ) Centrum: Van puin naar parels

o    ( ) Goffert: Een plek om lief te hebben

o    ( ) Grootstal: Naar een nieuw echt "normaal'

o    ( ) Ooijsche schependom: Theatraal met staal

o    ( ) Oost/Hunnerberg: In de stille nacht komen de wijzen uit het Oosten

o    ( ) Waalfront: Weer wederopbouw

o    ( ) Brakkenstein: Brakkenstein blijft een dorp

o    ( ) Hees: Ook na 10 jaar heeft Hees veel te bieden

o    ( ) Lindenholt: Virus van verbinding

o    ( ) Roze centrum: Het centrum door een roze bril

o    ( ) Wolfskuil: De wolf begint opnieuw

Ruimte voor opmerkingen

Verdere informatie

Dank voor uw aanmelding; Ongeveer 1 week voor het ommetje ontvangt u een mail met de verzamelplek en het tijdstip van verzamelen. Voor eventuele vragen, bel de contactpersoon van uw ommetje. Uiteraard neemt u of uw huisgenoten geen deel aan een ommetje als u corona-achtige verschijnselen vertoont op 3 oktober. Ook kan u de toegang ontzegd worden door de organisatie als u zichtbare corona verschijnselen vertoont bij aankomst bij het ommetje.Volg de instructies van de organisatie s.v.p. op. Ten aanzien van de AVG wetgeving geldt: Uw gegevens worden alleen gebruikt om u informatie te verschaffen over de ommetjes, uw aanmelding te checken bij aankomst en bij het eventuele contactonderzoek als achteraf Corona aanwezig blijkt te zijn geweest bij een ommetje; Uiterlijk 1 november worden al uw gegevens vernietigd.

Een kopie van je antwoorden wordt gemaild naar het adres dat je hebt opgegeven

[Controleren en verzenden]

Verzend nooit wachtwoorden via Google Formulieren.